Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Εναρκτήρια Συναυλία της 3ης Διεθνούς Θερινής Μουσικής Ακαδημίας

 



(DISMA 2024) - “Χρόνια Πολλά, κύριε Χατζιδάκι”

Την Τρίτη 2 Ιουλίου και ώρα 21:00, έχει προγραμματιστεί η εναρκτήρια συναυλία, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, από το ορχηστρικό σύνολο σύγχρονης μουσικής "Imperfectio" που αποτελείται από καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, με τη συμμετοχή της Βιβής Γκέκα ως σολίστ στο μαντολίνο και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Καμπάνη Σαμαρά, αφιερωμένη στον Μάνο Χατζιδάκι, με τίτλο “Χρόνια Πολλά, κύριε Χατζιδάκι”.

Μάνος Χατζιδάκις
Το χαμόγελο της Τζοκόντας, ερ. 22 (για ορχήστρα) 1964
“Χρόνια Πολλά, κύριε Χατζιδάκι”
To αφιέρωμα πραγματοποιείται με την ευγενική παραχώρηση του υλικού του έργου από τον κ. Γεώργιο Χατζιδάκι.
Με ένα εμβληματικό έργο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής....

Αναστάσιος Νικολαίδης: Ισόρροπη ανάπτυξη και αρμονική συνύπαρξη επιχειρήσεων και κατοίκων στον Βώλακα

 


Συζητήθηκε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Αναστάσιου Νικολαΐδη, σχετικά με τη λατομική δραστηριότητα στον Βώλακα, αλλά και με συγκεκριμένη αδειοδότηση λατομείου, έπειτα από σχετική επιστολή του Δημάρχου Κ. Νευροκοπίου κ. Ελευθέριου Ταμπουρίδη.

Όπως ανέφερε, στην τοποθέτησή του, ο κ. Νικολαΐδης, από την επιστολή του Δημάρχου Κάτω Νευροκοπίου προκύπτουν δύο ζητήματα, εκ των οποίων το πρώτο «αφορά συγκεκριμένη αδειοδότηση λατομείου, για την οποία υπάρχει έντονη αντίδραση από πλευράς Δήμου και τοπικής κοινωνίας». Όσον αφορά το δεύτερο ζήτημα....

Δημήτρης Κυριαζίδης: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024 - 111η Επέτειος του πρώτου Ολοκαυτώματος Δοξάτου

 


Πέρασαν εκατόν έντεκα χρόνια από τη ημέρα εκείνη που  ολόλαμπρος ο ήλιος φώτισε με τα χώματα της Λευτεριάς  τον πολυβασανισμένο τόπο της Δράμας.

Μια χαρμολύπη γέμισε τις καρδιές των προγόνων μας και αυτή συνοδεύει όλες τις μετέπειτα γενιές των Δραμινών. Με το αθώο αίμα της ανελέητης σφαγής των κατοίκων του Δοξάτου γράφτηκε στις σελίδες της Ιστορίας η στυγνή καταστροφή του.

Τιμούμε τη μνήμη τους και δίνουμε υπόσχεση ότι αυτή   θα μας καθοδηγεί στο διηνεκές στην πορεία για μια διαρκή ειρήνη.

Τιμούμε τη Λευτεριά, που ήρθε ύστερα από πεντακόσια σαράντα χρόνια σκοτεινής δουλείας και συμβάλλουμε στη διατήρηση και προαγωγή της με έργα πολιτισμού, Παιδείας και κοινωνικής προόδου.

Χρόνια πολλά!

 

Δημήτρης Κυριαζίδης

Βουλευτής Ν. Δράμας

Θ. Ξανθόπουλος στον Αθήνα 9.84: Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφανή και καθαρά. Να διευκρινίσει ο κ. Αποστολάκης τι εννοεί- Να συζητηθεί σε πολιτικό επίπεδο η αναστολή έκδοσης της Αυγής



«Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφανή, είναι καθαρά. Ουδέποτε υπέπεσαν στην αντίληψή μου συζητήσεις για μαύρο χρήμα. Οταν λέει ο κ. Αποστολάκης για μαύρο χρήμα τι ακριβώς εννοεί;  Οι γενικεύσεις και οι αφορισμοί δεν βοηθούν κανέναν”, τόνισε  ο βουλευτής Δράμας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, μιλώντας  στον Αθήνα 9,84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο.    “’Εχω βιώσει την ιστορία του Τσουκάτου με το 1 εκ. που πήρε από την Siemens  και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ. Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν το δέχομαι. Θα ήταν καλό ο κ. Αποστολάκης να διευκρινίσει  τί ακριβώς εννοεί όταν λέει ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρο χρήμα. Υπάρχει δηλαδή μια συνωμοσία σιωπής; Αυτά είναι έξω από τη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ. Αν υπήρχε έστω και ένα ευρώ παράνομο θα μας είχαν ξετινάξει με την μιντιακή παντοδυναμία, η ΝΔ και οι σύμμαχοί της. Για μένα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα”, συμπλήρωσε,

«Τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ χρωστούν χρήματα στις τράπεζες , περίπου 400 εκατ. ευρώ η κυβερνητική παράταξη και κάτι λιγότερο το ΠΑΣΟΚ και τα οποία δεν εξυπηρετούνται. Αντί να μιλάμε για την αβελτηρία των τραπεζών να εισπράξουν αυτά τα χρήματα αλλά και για το πώς τα κόμματα θα αποπληρώσουν αυτές τις υποχρεώσεις τους, γίνεται μια συζήτηση ότι όλοι παίρνουν μαύρα χρήματα», σημείωσε ο κ. Ξανθόπουλος.....

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Αναστάσιος Νικολαΐδης: «Το πάθος και η διεκδικητικότητά μου θα παραμείνουν στα ίδια υψηλά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου»

 


 


Απολογιστική συνέντευξη τύπου του Αναστάσιου Νικολαΐδη για τη συμπλήρωση ενός χρόνου ως εκπροσώπου της Δράμας στη Βουλή

 

 

Σε απολογισμό του πρώτου χρόνου της κοινοβουλευτικής του θητείας προχώρησε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αναστάσιος Νικολαΐδης, μέσω συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 25 Ιουνίου, στο πολιτικό του γραφείο.

«Εκλέχτηκα Βουλευτής της Δράμας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρετώ τα συμφέροντα του τόπου μου. Για μένα η Δράμα είναι απόλυτη προτεραιότητα και είμαι υπερήφανος που μπορώ να διεκδικώ για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου στη Βουλή, στα Υπουργεία, σε κομματικά γραφεία και σε κάθε είδους συναντήσεις», ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης. Απευθυνόμενος σε κάθε Δραμινή και σε κάθε Δραμινό, ο κ. Νικολαΐδης επεσήμανε: «Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί πορευόμαστε και μαζί θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια. Κάθε μέρα που περνάει αποκτώ μεγαλύτερη εμπειρία και να είστε βέβαιοι ότι το πάθος και η διεκδικητικότητά μου θα παραμείνουν στα ίδια υψηλά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου. Ο στόχος μας είναι κοινός: Να ζούμε σε έναν καλύτερο τόπο, εμείς, οι γονείς μας και κυρίως τα παιδιά μας. Με όλες μου τις δυνάμεις, θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτόν τον στόχο. Η Δράμα ήρθε στο προσκήνιο και χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά και δυναμική διεκδίκηση για να πετύχουμε όλα όσα στερηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια»....

Από τις 22 Ιουλίου 2024, θα είναι διαθέσιμα για τους δημότες τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου Δράμας

 



Δοκιμαστική περίοδος 21 Ιουνίου με 21 Ιουλίου

Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων θα λειτουργήσει άμεσα στον Δήμο Δράμας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση της καθημερινής αστικής μετακίνησης με φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο. Είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες πολίτες, τόσο στους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες της περιοχής.

Το σύστημα ηλεκτρικών ποδηλάτων στη Δράμα περιλαμβάνει 38 ηλεκτρικά ποδήλατα και 40 θέσεις κλειδώματος και φόρτισης ποδηλάτων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε 6 σταθμούς στάθμευσης.,,,

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής


 

             


Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, ώρα 10.00 π.μ., μετά από πρόσκληση του  Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ανδρέας Παπανδρέου» της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (Διοικητήριο Δράμας, 3ος όροφος) συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο του Προγραμματισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ με γνώμονα την ανάπτυξη ενός βιώσιμου τουριστικού προϊόντος, φορέων της Αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων του Νομού, υπό το συντονισμό του κ. Μουρβετίδη και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Π.Α.Μ.Θ.  κ. Παναγιώτη Αρχοντή,  με θέμα την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του Νομού Δράμας.

              Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ....

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της 17 Ιουν 2024 στα όρια του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου και συγκεκριμένα στην περιοχή Τσακαλίνα, Ανατολικά της Τ.Κ. του Οχυρού.

 


 

Η φωτιά προκλήθηκε από πτώση κεραυνού.

Με την άμεση και υποδειγματική παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, τόσο των επίγειων όσο και των εναέριων, αποτράπηκε η εξάπλωση και επιτεύχθηκε άμεσα η κατάσβεση της πυρκαγιάς.  

O Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου ευχαριστεί και συγχαίρει όλες τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και όλο το προσωπικό του Δήμου, για την ετοιμότητα τους, την συνδρομή τους και την άριστη συνεργασία στη μάχη της φωτιάς, όπως παρακάτω:

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Αναστάσιος Νικολαϊδης: "Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με προχειρότητα ένα ακόμη ζήτημα της Δράμας"

 

 


Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παραπέμπει στο μέλλον την ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, ενώ το Κατάστημα Κράτησης στον Νικηφόρο λειτουργεί εδώ και έξι μήνες

 

 

Με ερώτησή του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης έθεσε το θέμα της ίδρυσης Τμήματος Μεταγωγών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, καθώς το Κατάστημα Κράτησης στον Νικηφόρο λειτουργεί εδώ και έξι μήνες. Δυστυχώς, ένα ακόμη τοπικό ζήτημα αντιμετωπίζεται με προχειρότητα από την κυβέρνηση, η οποία αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να σχεδιάσει εγκαίρως και να υλοποιήσει ούτε καν τα αυτονόητα.

Συγκεκριμένα, ....

Ενότητα και δυναμική με σεβασμό στις αγωνίες των συμπολιτών μας

 


 


Του Αναστάσιου Νικολαΐδη

Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ν. Δράμας

Οι ευρωεκλογές ανήκουν πλέον στο παρελθόν και τα μηνύματα που επέλεξαν να στείλουν οι συμπολίτες μας με την ψήφο ή την αποχή τους από την εκλογική διαδικασία, οφείλουν να αποκωδικοποιηθούν και να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη και συνολικά από το πολιτικό σύστημα, αλλά και από κάθε κόμμα ξεχωριστά, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του ΠΑΣΟΚ.

Η αλματώδης αύξηση της αποχής αποτελεί τη βασικότερη παράμετρο των πρόσφατων ευρωεκλογών, καθορίζοντας εν πολλοίς και τα επιμέρους αποτελέσματα. Η αμφισβήτηση απέναντι στο πολιτικό σύστημα και η δυσαρέσκεια για όσα αναγκαζόμαστε να βιώσουμε καθημερινά εκφράστηκαν με μαζικό και πρωτοφανή τρόπο μέσα από την άρνηση συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.....

Θ. Ξανθόπουλος στο Action 24: Η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα είναι συνεχιζόμενη-Η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων είναι επιταγή της κοινωνίας


“Ωδινεν όρος και έτεκεν μυν. Ο ανασχηματισμός έγινε μόνο για επικοινωνιακούς λόγους από τον κ. Μητσοτάκη, καθώς έμειναν  αλώβητοι οι βασικοί τομείς της κυβέρνησης και της πολιτικής της. Ήταν ένας ανασχηματισμός αμηχανίας, με τον κ. Μητσοτάκη να επιλέγει, λόγω της μιντιακής του υπεροπλίας, να αντιστρέψει το κλίμα ήττας και  κατήφειας που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Ομως τα προβλήματα της κοινωνίας, η ακρίβεια, είναι εδώ”.

   Αυτά τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βουλευτής Δράμας, Θ. Ξανθόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Η επόμενη μέρα” του Action 24 , με τον Σερ. Κοτρώτσο. Και συμπλήρωσε:....

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 Αναπτυξιακών Ηλικιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

 


Στην Καβάλα από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 Αναπτυξιακών Ηλικιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Την Παρασκευή στην έναρξη των αγώνων ήταν παρών ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης που συνομίλησε με τους αθλητικούς παράγοντες και τα παιδιά και τους ευχήθηκε να αγωνιστούν και να διασκεδάσουν έχοντας στο μυαλό τους τα οφέλη που τους προσφέρει ο αθλητισμός.

 

Την Κυριακή το απόγευμα έπεσε η αυλαία των αγώνων με.....

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Δύο κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Δράμας ανοιχτοί για τους δημότες κατά τις ημέρες του καύσωνα



      Ο Δήμος Δράμας ενημερώνει τους δημότες του ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, θα υπάρξουν στην περιοχή μας, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, πολύ υψηλές θερμοκρασίες

 μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου2024.

Για το λόγο αυτό, διαθέτει δυο κλιματιζόμενους χώρους, ανοιχτούς για τους δημότες όλες τις ημέρες του καύσωνα:

- το ισόγειο του Δημαρχείου από 9:00πμ μέχρι 21:00μμ.

- το ισογείου του παλαιού Δημαρχείου από τις 7:00 έως τις 15:00.

Στις 12:00μ θα κλείσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη, λόγω καύσωνα, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου Δράμας,

 


Με απόφαση του Δημάρχου Δράμας, Γιώργου Παπαδόπουλου, η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός του Δήμου Δράμας αύριο Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, λόγω του επικείμενου καύσωνα, θα ολοκληρωθεί νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία και τις δύο ημέρες οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 12:00μ .

Θ. Ξανθόπουλος στον Αθήνα 9,84: Αφετηρία για την νέα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ το εκλογικό αποτέλεσμα-Παρά τα προβλήματα, σημαντικό μέρος του κόσμου μας έμεινε και στήριξε-Ευθύνη μας να ανταποκριθούμε στη λαϊκή ψήφο

 


«Μετά από ένα χρόνο εσωστρέφειας, περιδίνησης, διασπάσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να βλέπει χαραμάδα αισιοδοξίας. Είναι ένα εισαγωγικό ποσοστό αυτο που πήραμε, στο κατώφλι αυτού που θέλαμε, αλλά κατορθώσαμε να έχουμε ένα ποσοστό το οποίο είναι η αφετηρία για την επόμενη μέρα. Εχουμε δύο μονάδες διαφορά από το ΠΑΣΟΚ. Και έχω πει οτι ο τρίτος θα έχει πρόβλημα”,, δήλωσε ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, βουλευτής Δράμας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο.

«Η ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, από το Μάιο του 2023, έχει γίνει σάκος του μποξ, Μετά την αποχώρηση του χαρισματικού του ηγέτη, την εκλογή  νέου προέδρου που βίωσε από την πρώτη στιγμή την έντονη εσωκομματική αντιπαράθεση, υπήρξε και η διάσπαση. Διαπιστώσαμε όμως ότι ένα σημαντικό μέρος του κόσμου μας μένει στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ η Νέα Αριστερά εξαερώθηκε..Φαίνεται ότι ο Στ. Κασσελάκης πιστώνεται αυτή τη δειλή επιτυχία....

Αναστάσιος Νικολαϊδης: «Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η βαθιά σύνδεση του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία της Δράμας»

 


Σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ν. Δράμας κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης ανέφερε τα εξής:

Η εκλογική διαδικασία για τις Ευρωεκλογές ολοκληρώθηκε και οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους αποφάσισαν για την εκπροσώπηση της πατρίδας μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ παράλληλα έστειλαν τα μηνύματά τους για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, τα οποία οφείλουμε να αποκωδικοποιήσουμε και να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας......

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Αναστάσιος Νικολαϊδης: "Ψηφίζουμε για την Ευρώπη και την Ελλάδα"

 



 

Του Αναστάσιου Νικολαΐδη

Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ν. Δράμας

Οδεύοντας προς την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου, διαφαίνεται πως το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για τις ευρωεκλογές είναι εντελώς αναιμικό και την Κυριακή 9 Ιουνίου πολύ δύσκολα δεν θα καταγραφεί στη χώρα μας ρεκόρ αποχής από τις κάλπες. Η ευθύνη για την αποπολιτικοποίηση των προσεχών ευρωεκλογών βαραίνει κυρίως κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς σε αυτό το βολικό για τους δύο τους ταγκό απουσιάζουν επιχειρήματα, θέσεις, προτάσεις και απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά και για τη θέση της Ελλάδας σε αυτήν. Αντίθετα, οι πολίτες παρακολουθούν ένα διαγωνισμό για το περιτύλιγμα της πολιτικής και όχι για την ουσία της. Ο πολιτικός λόγος βρίσκεται σε έλλειψη και η όποια ανταλλαγή επιχειρημάτων γίνεται μέσα από βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης....

Ο Δήμος Δράμας γιόρτασε τη Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου με ποδηλατοβόλτα στη Δράμα

 


Ο Δήμος Δράμας και ο Φορέας Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού Δράμας - Drama 4 Seasons μαζί με δραμινές και δραμινούς κάθε ηλικίας γιορτάσαμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου με μια ποδηλατοβόλτα μέσα στην πόλη! Η βόλτα ξεκίνησε μπροστά από το Δημαρχείο και συνέχισε στο χώρο της ανάπλασης.

Ο Δήμος Δράμας διέθεσε κάποια από τα ποδήλατα που έχει μέσω του έργου «CB Water Geopark» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα Βουλγαρία 2014-2020».

Ήταν μια  ευκαιρία για να απολαύσουμε την ομορφιά της πόλης μας ενώ παράλληλα  αναδείχθηκε η χρήση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης και αναψυχής. Περάσαμε  μια ευχάριστη ημέρα, γεμάτη κίνηση και διασκέδαση!

Θ. Ξανθόπουλος: Επιβεβλημένη και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη η σημαντική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Ευρωεκλογές της Κυριακής-Να καταδικαστεί η κυβερνητική πολιτική της αλαζονείας και της προκλητικής αδιαφορίας για τους πολλούς-Να μπει φραγμός στην άνοδο της ακροδεξιάς


Η ανάγκη να ενισχυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επικείμενες Ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου, είναι και προφανής και επιβεβλημένη. Και αυτό για δύο πολύ σημαντικούς λόγους:

  Πρώτον, γιατί πρέπει να καταδικαστεί η κυβερνητική πολιτική της αλαζονείας του 41% που αδιαφορεί επιδεικτικά για τα σοβαρά προβλήματα της μεγάλης πλειονότητας των πολιτών, ευνοώντας προκλητικά τους λίγους και ημετέρους. Γιατί η κοινωνία που υποφέρει καθημερινά από την ακρίβεια Μητσοτάκη και αγκομαχά να τα βγάλει πέρα, πρέπει να στείλει ένα αποφασιστικό και ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ. Γιατί πρέπει να ελαφρυνθούν τα βάρη των νοικοκυριών, να τονωθεί η αγοραστική τους δύναμη, να επιστρέψει η ασφάλεια, η διαφάνεια και η λογοδοσία. Γιατί είναι αναγκαίο να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου, να τερματιστούν η ατιμωρησία και η συγκάλυψη σκανδάλων και ευθυνών. Για να γίνουν οι εκλογές αφετηρία αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών στη χώρα.

Και δεύτερον, ....